Εσωτερικές Πόρτες –
Πόρτες για κάθε ανάγκη

Η Πόρτα Ελλάς (portahellas) προσφέρει μια τεράστια επιλογή εσωτερικών ανοιγόμενων και συρόμενων θυρών, μοντέρνων, κλασικών πορτών, σχεδίων από τις καλύτερες επώνυμες εταιρείες κατασκευαστών.

Εσωτερικές πόρτες για οποιαδήποτε ανάγκη, για διαμερίσματα, γραφεία και εταιρείες.

Σύγχρονες πόρτες

Η PostaHellas προσφέρει υπηρεσίες πώλησης και εγκατάστασης σύγχρονων εσωτερικών θυρών για πελάτες σπιτιών όσο και για επαγγελματικούς χώρους.

Ξύλινες πόρτες, λακαρισμένες πόρτες, με ματ ή γυαλιστερό πολυεστέρα.

Ομαλές πόρτες ή με χαραγμένα σχέδια, πόρτες προφίλ με γεωμετρικές αναλογίες, σύγχρονες λύσεις κατάλληλες για οποιοδήποτε περιβάλλον. Κάθε πόρτα είναι το αποτέλεσμα της αναζήτησης ανώτερης ποιότητας.

Κλασικές πόρτες

Πόρτες από ξύλο ή λάκα, από μασίφ ξύλο ή με ανοιχτόχρωμο φύλλο, πόρτες με παραδοσιακό σχεδιασμό και υλικά. Η διαχρονική γοητεία του ξύλου και οι κλασικές γραμμές που ερμηνεύονται εκ νέου σε νέες μορφές, ενισχύουν μια ιδέα του κλασικού που ισχύει με την πάροδο του χρόνου. Οι προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, η προσοχή στη λεπτομέρεια και τα φινιρίσματα, τα πολύτιμα αξεσουάρ κάνουν κάθε πόρτα ένα “unicum” ποιότητας και στυλ.

Συρόμενες πόρτες

Όταν υπάρχουν προβλήματα χώρου και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια κλασική κούνια πόρτα, μια εναλλακτική και αποτελεσματική λύση αντιπροσωπεύεται από μια συρόμενη πόρτα που μπορεί να είναι δύο τύπων: εξωτερική συρόμενη ή κρυφή.

Οι εξωτερικές συρόμενες πόρτες χωρίζουν δύο δωμάτια ολισθαίνοντας παράλληλα στον τοίχο, σε μεταλλικές ράγες και αντιπροσωπεύουν μια φθηνότερη λύση από τις κρυφές πόρτες.

Οι αναδιπλούμενες συρόμενες πόρτες γλιστρούν μέσα στον τοίχο, σε μια κοιλότητα όπου είναι εγκατεστημένο ένα αλουμίνιο ή γαλβανισμένο αντίθετο πλαίσιο, με πάχος μικρότερο από το διαμέρισμα που πρέπει να το περιέχει, εξοπλισμένο με μηχανισμό ολίσθησης.

Θωρακισμένες Πόρτες – Πώληση και εγκατάσταση θωρακισμένων πορτών

  • Το προσαρμοσμένο ατσάλινο πλαίσιο στερεώνεται στον τοίχο με ακίδες αγκύρωσης που θα συγκολληθούν στο ίδιο το πλαίσιο.

  • Το χρώμα περνάει για να καλύψει τα οκτώ σημεία συγκόλλησης.

  • Η πόρτα (ή οι πόρτες) είναι τοποθετημένες και η πόρτα προσαρμόζεται και εφαρμόζονται τα επιστύλια.
  • Τελειώνει με το άνοιγμα του σφραγισμένου πακέτου που περιέχει τα 5 αντίγραφα των κλειδιών συν την ταυτότητα.

Οι θωρακισμένες πόρτες διακρίνονται από όλες τις άλλες πόρτες λόγω της ανθεκτικότητάς τους και με τη χρήση συσκευών ασφαλείας που είναι ενσωματωμένες σε αυτές, μόνο με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατή η δημιουργία θωρακισμένης πόρτας υψηλής ποιότητας που σας προστατεύει από απόπειρες διάρρηξης και κλοπής.