Η εταιρεία μας

Η εταιρεία portahellas ειδικεύεται στην πώληση και εγκατάσταση υψηλής ποιότητας εξατομικευμένων θωρακισμένων πορτών, εσωτερικές πόρτες, εξαρτήματα και κλειδαριές ασφαλείας.

Επιπλέον, η portahellas ειδικεύεται στην αλλαγή κλειδαριών με έναν ευρωπαϊκό κύλινδρο αντι-χτυπήματος εξοπλισμένο με αμυντικό και αντι-σοκ.

Αυτά τα συστήματα σας επιτρέπουν να μετατρέψετε την ήδη ασφαλή θωρακισμένη πόρτα σε μια πραγματικά αδιάβροχη πόρτα που θα κρατήσει ακόμη και τους πιο εξειδικευμένους κλέφτες έξω από το σπίτι.

Θα σας προσφερθούν τα καλύτερα πρότυπα που μπορείτε να βρείτε, τόσο από την άποψη της ποιότητας του προϊόντος όσο και από τις τεχνικές εγκατάστασης.
Oλα τα έργα εκτελούνται από την εταιρεία μας, με τεχνική ομάδα εμπειρογνωμόνων που εργάζονται εδώ και χρόνια στον κλάδο.

Η portahellas είναι η μόνη που μπορεί να επαναχρησιμοποιήσει τις υπάρχουσες πόρτες εισόδου, μετατρέποντάς τις σε θωρακισμένες πόρτες, εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια έναντι των κακών σε τιμή που δεν υστερεί σε καμία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πόρτες για κάθε ανάγκη

ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μια ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών, με επαγγελματισμό και ικανότητα, θα πραγματοποιήσει προσεκτικό έλεγχο όλων των μέτρων στο σπίτι σας, διασφαλίζοντας έτσι ένα τέλειο αποτέλεσμα από όλες τις απόψεις. Μια ακριβής και έγκαιρη έρευνα ικανή να μεταφέρει τα απαραίτητα δεδομένα στην εμπορική μελέτη για να συντάξει μια πλήρη και πιστή εκτίμηση στην δική σας πρόταση.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΡΓΟΥ

Οι τεχνικοί εγκατάστασης ξέρουν ακριβώς πώς να κινούνται και ειδικεύονται να το κάνουν με ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Η αποσυναρμολόγηση και απόρριψη της παλιάς πόρτας και η συναρμολόγηση της νέας πραγματοποιούνται εντός της ημέρας, για να διασφαλιστεί μεγαλύτερη ηρεμία και ασφάλεια.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ

Κάθε έργο είναι μια εξατομικευμένη ξεχωριστή ανάθεση λειτουργίας & εργασίας που μελετάται λεπτομερώς, προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η δουλειά μας δεν τελειώνει με την εγκατάσταση.
Εγγυόμαστε βοήθεια όλο το χρόνο και είμαστε διαθέσιμοι για τυχόν ελέγχους ή παρεμβάσεις.